Wednesday, July 13, 2016

Koleksi Jamu Susuk Dara

Saya pakar dalam menyelesaikan masalah2 dalaman anda !

Jika anda ada masalah seperti di bawah ini :

📌 faraj becak
📌 faraj berbau
📌 faraj sakit ketika berjimak
📌 tidak ada selera syahwat
📌 lubang faraj yg besar
📌 bentan
📌 tombong
📌 haid dtg lewat
📌 haid yg berpanjangan
📌 sukar hamil
📌 datang bulan yg menyakitkan

dll masalah dalaman wanita.
Kita berikhtiar Allah yg menentukan.
Sakit tu dtg nya dr Allah.
Sembuh dan pulih pun dtgnya dr Allah.
Kita hanya perlu byk berikhtiar kerana semuanya dgn izinnya.

Please PM saya laju2 ye....

Konsultasi PERCUMA bila2 masa sahaja.
Whatsapp 0187800646

Tuesday, July 12, 2016

Jamu susuk dara Masker Vagina

Assalamualaikum kawan kawan wanita saya di Malaysia.
Bismillahirrahmanirahim.

Kali ni post saya berkenaan dengan Masker Vagina Jamu Susuk Dara.
Kat luar ada brand lain seperti Manjakani. Tapi yang saya nak share hari ini ialah brand Jamu susuk dara. Resepi tradisi dari mbah Dato Sri Hanni Borhan iaitu founder Jamu susuk dara.

Tip murah dan mudah untuk kembali dara seperti malam pertama.

Gunakan masker sedikit je. Dalam 2 minit je kembali ketat.

Masker Vagin ini juga boleh merawat luka, kayap, ruam panas dan parut luka.

Lihat testimoni di bawah berkaitan dengan luka dan ruam panas.

Berminat boleh wassap 0187800646.

Harga RM25.00
Pos RM7.00

Beli 4 dengan Harga RM100.00 free postage.
Dapat jadi ahli JSD.

Kelebihan jadi ahli
1. 20% diskaun untuk setiap barangan
2. Boleh jadi agen jika berminat nak berniaga.
3. Dapat reward jika sale target setiap bulan.

Apa tunggu lagi. Wassap je sy k.

Jamu susuk dara Feminine wash

Assalamualaikum kawan kawan wanita di Malaysia.
Bismillahirahmanirahim.
Saya nak kenalkan anda kepada best friend saya. Wajib bg wanita di luar sana jadi best friend dier.

Kawan saya yang saya maksudkan ialah femenine wash Jamu susuk dara. Kawan saya sejak dari anak dara, hinggalah dah ada anak 2 org.

Apa kelebihan FW JSD ni?

1. Membersihkan miss v
2. Merawat keputihan
3. Mengembalikan keremajaan miss V
4. Baunya harum
5. Mengetatkan miss V bak  anak dara

Harga 100ml RM56.00
Pos RM7.00

Beli 2 botol RM100.00 terus jadi ahli JSD.

Kelebihan jadi ahli ialah:
20% diskaun dan upgrade jadi agen.
Berpeluang jd stokis jika minat berniaga secara part time atau full timr.

Boleh wassap sy Pn Intan utk konsultasi percuma
0187800646.

Monday, July 11, 2016

Jamu susuk dara

Bismillahirahmanirahim,
Salam semua wanita wanita di Malaysia. Saya penjual jamu susuk dara.saya merupakan agen Jsd berdaftar.produk produk jsd akan dihantar ke pelanggan pelanggan JSD menerusi pos laju.

Hari ni saya nak share salah satu produk terbaik jamu susuk dara. Jamu ini sesuai untuk wanita dan juga lelaki. Melawaskan pencernaan,  melawan nafsu tidur, menguatkan shahwat lelaki dan perempuan serta menguruskan badan.

Saya panggil jamu ni Coklat Love Habibi.
Coklat bukan sebarang coklat.
Mengandungi herba terpilih untuk melawaskan pencernaan, menguatkan shahwat serta menguruskan badan.

Cara pengambilan:
1.Buat pertama kali , gentel sekecil kepala mancis sahaja.
2. Dimakan semasa sarapan dan makan malam.
3. Minum air masak secukupnya.
4. Dah serasi, barulah besarkan gentelan tadi.

Perlukan lebih konsultasi
Hubungi sy Pn Intan wassap sahaja di 0187800646.
Percuma je bila wassap.

Harga Coklat Love Habibi RM48.00
Pos semenanjung RM7.00

Belian 3box dan ke atas keahlian Jamu susuk dara
Percuma pos.

Kebaikan menjadi ahli: 20% diskaun akan diberikan.
Cepat...cepat tawaran harga terhad. Bila bila je HQ akan naikkan harga disebabkan kenaikan harga bahan mentah.

Tuesday, November 9, 2010

Update

Apa khabar khabar kawan-kawan? Lama giler xupdate. dah hampir setahun. Normallah kan sibukk memanjang. Sambung belajar plus bekerja lagi. Mana ada masa nak update blog. Lagipun xder citer yang menarik sepanjang tahun nih. Now almost near to the end of school day, as a teacher, i'm waiting for this coming holiday. YAhoo!!..seronok xterkira. dah plan nak gi melancong, cuma xtahu nak ke mana lagi...nak pegi oversea tp fulus xdok...so dlm negeri ajelah...anything new i will tell you later... Good night every body and good morning for those who still awake....Ciao...

Wednesday, August 19, 2009

Convocation UTP 2009



HI friends,
lama xedit blog nih. Mcm2 perkara telah berlaku dalam masa setahun nih. Tp xmengapalah, hidup kena diteruskan juga. Baru2 ini, 16th August 2009, hari yg sangat bersejarah utk aku bcoz dengan rasminya aku memperoleh Bachelor of Engineering(Hons) in Elctrical & Electronic.




Paling kiri, Yang Hajarul Aira(Era), Tengah , Firzalaila Syarina (Fir) and me. Masih dlm persiapan sebelum bermulanya convocation. Sempat pose lg tuh. Thanx girls sbb tolong. Susah sebenarnya nak pakai robe nih. Teramik plak size M yg padamula muat2. xsangka pulak bile ari convo jd besar. Adakah aku yg mengecil???


Thank mak n abah, coz support selama nih. Without u, i lost the path in my journey to achieve success in this world. Thanx buat kawan2 yg support aku selama nih di UTP. Buat batu2 penghalang pun, terima kasih byk juga. Kerana ni satu cabaran wat aku utk tingkatkan mutu dan prestasi diri utk masa hadapan.




Thanx Bro,Ez,ALen n Era for da give. Wish u all happiness wherever u are. I'll love it as u all love me...NAk nangis rasanya apabila berpisah dengan kawan2. mana xnyer. 5 tahun bersama mengharungi zaman susah n senang dlm EE. kena maki hamun dgn lecturer n GA, but still we did it until end. Moga kalian sumer dapat keje besar n duit pun masyuk besar. Jangan lupa rakanmu di sini yg masih di UTP utk perjuangan yg baru (MSc in Electrical & Electronic by research).



Tuesday, December 16, 2008

Memorable Langkawi




Langkawi- "Lang" bermaksud kata pendek bagi helang manakala "kawi" bermaksud merah dalam bahasa jawa. Helang merah simbolik kepada langkawi. Beratus-ratus ekor helang di jamu dengan cebisan-cebisan kulit ayam. Kawan2 boleh lihat helang di kawasan diberi nama Tanjung Rhu. Di sana kawan2 boleh lihat ratusan helang berterbangan di udara. Cantik sungguh burung helang disana. Seperti dijaga macam kucing peliharaan di rumah kita.
Tidak lupa juga menaiki kereta kabel di gunung machinchang. Diberi nama sempena rupa bentuk gunung tersebut yg seakan-akan rupa wajah seorang lelaki. Rasa gayat juga menaiki kereta kabel nih. xsama seperti menaiki kereta kabel di Genting Highland. Walaupun xsama panjang dengan di Genting tetapi perasaan takut dan gayat memang ada. Terdapat juga jambatan gantung di antara gunung di Langkawi. Perlu berhati-hati setiap masa di jambatan gantung. Kawan2 boleh lihat jambatan gantung pada gambar di atas. Bagi yg memakai hills tuh hati-hati ya. Ramai gak yang tersangkut kat jambatan sebab pakai hills..huhu, bahaya nyer.
Lastly, coklat2 kat sini memang murah. Almost hundred habis membeli coklat. Kawan2 jom kita plan ramai2 ke langkawi. Memang sekali pergi, rasa nak pergi lagi...Moh kita..